Qeveria holandeze, masa të reja për të parandaluar valën e tretë të virusit!

Written by on 25/01/2021

Holanda ka vendosur në fuqi rregulla të reja sipas të cilave shtetrrethimi fillon në orën 21:00 të darkës deri në orën 4:30 të mëngjesit.  Mësohet se ky orar do të jetë në fuqi deri në datë 10 shkurt dhe brenda kësaj fashe të gjithë qytetarëve u është kërkuar që të qëndrojnë në shtëpi. Qeveria holandeze ka njoftuar gjithashtu se do të ketë kufizime të mëtejshme të udhëtimit deri më datë 25 shkurt. Maksimumi i personave të grumbulluar është limituar në 50.


Current track

Title

Artist