Qafë-Thanë/Pritet shtimi i sporteleve për përballimin e fluksit

Written by on 05/07/2021

Në pikën e kalimit kufitar të Qafë Thanës numri i hyrje-daljeve është shumë herë më i lartë, pasi nuk ka patur bllokime gjatë këtyre muajve. Mësohet se janë 14400 shtetas të huaj dhe shqiptarë të cilët kanë kaluar përmes kësaj pike drejt Maqedonisë se Veriut si dhe hyrjet në Shqipëri për pushimet e verës.

Në dy pikat e kalimit pritet të shtohen sportelet për të përballuar fluksin e lëvizjeve./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist