Pse duhet të vizitoni Shqipërinë në vitin 2020?

Written by on 19/11/2019

Një ndër guidat më prestigjoze të udhëtimeve në botë, “Fodors” ka përpiluar dy lista mes të cilave përmenden vendet ku duhet shkuar dhe atë të vendeve ku nuk duhet shkuar për vitin 2020. Shqipëria listohet mes vendeve më tërheqëse të vitit që vjen. Shqipëria vlerësohet për liqenet më të bukura të Europës si dhe për plazhet të cilat nuk janë të mbipopulluara as në kulmin e sezonit. Mes vendeve për t’u vizituar në vitin 2020, përmenden Athina apo Bukureshti, ndërsa Barcelona është mes vendeve që nuk duhen vizituar vitin e ardhshëm.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist