Polakët “braktisin” Shqipërinë

Written by on 08/07/2019

 

 

Polakët nuk po e zgjedhin më Shqipërinë për të pushuar. Sipas Instat të dhënat e fundit kanë rezultuar në vlera më të ulëta se tre vite më parë. Vetëm për periudhën janar-maj, hyrja e shtetasve polakë ka pësuar rënie me rreth 4% . Rënia e numrit të turistëv e polakë ishte paralajmëruar më parë nga agjensitë turistike. Sipas operatorëve turistikë, polakët po shkojnë tashmë drejt Turqisë dhe Greqisë duke u bërë konkurentet kryesore për të tërhequr tregun polak. Më shumë se 500 agjentë polakë të cilët krijojnë paketa në vende të ndryshme , thonë se Shqipëria nuk konsiderohet më destinacion ekonomik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist