Për të udhëtuar në Evropë duhet tre doza? Vendimi që do të diskutohet nesër në Parlamentin Evropian

Written by on 17/11/2021

Më 18 nëntor, pritet të diskutohet në Parlamentin Evropian ndryshimet që do të bëhen në lidhje me Certifikatën Digjitale Covid-19. Komisioni Evropian po shqyrton mundësinë e miratimit të një doze të tretë. Kjo praktikisht do të thotë që për të udhëtuar në Evropë duhet të kesh marrë të tre dozat.

Sipas ligjit aktual, certifikata Covid për udhëtim brenda Europës zgjat një vit dhe më pas skadon, ndërsa nëse miratohet doza e tretë, vlefshmëria shtyhet përtej vitit 2022./radiotravel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist