Njihuni me shtetet që zyrtarisht përdorin certifikatën digjitale për të udhëtuar!

Written by on 17/06/2021

Zyrtarisht janë 16 shtete që kanë nisur të përdorin Certifikatën Digjitale të Gjelbër që i lejon qytetarët të udhëtojnë lehtësisht nga njëri kufi tek tjetri. Konkretisht ato janë Austria, Belgjika, Bullgaria, Kroacia, Republika Çeke, Danimarka, Estonia, Gjermania, Greqia, Letonia, Lituania, Luksemburgu, Polonia, Portugalia, Spanja dhe Islanda.

Vende të tjera pritet t’i bashkohen kësaj nisme nga 1 korriku. Certifikatat vihen në dispozicion në letër ose në formë digjitale pa asnjë kosto shtesë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist