Niveli i lartë i ndotjes së ajrit mbyll shkollat dhe universitetet!

Written by on 02/12/2019

Disa shkolla dhe universitete janë mbyllur në disa pjesë të Iranit duke përfshirë Teheranin , për shkak të niveleve të larta të ndotjes së ajrit, raportojnë mediat lokale. Për shkak të ajrit të ndotur, çerdhet, shkollat dhe universitetet janë mbyllur” ka deklaruar udhëheqësi i Teheranit pas një mbledhjeje të emergjencave. Teherani është përballur me smog gjatë  gjithë muajit nëntor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist