Nëse po udhëtoni me këto linja ajrore, kini kujdes! Kjo është maska që duhet të përdorni gjatë fluturimit

Written by on 07/09/2021

Disa nga linjat ajrore më të mëdha evropiane, të tilla si Lufthansa, Air France dhe Finnair, kanë ndaluar maskat e fytyrës prej cope në fluturimet e tyre pasi ato nuk ofrojnë mbrojtje për pasagjerët. Ato theksojnë se tani e tutje udhëtarëve u kërkohet të mbajnë maska ​​mjekësore që vishen në praktikën e përditshme mjekësore, të njohura edhe si maska ​​kirurgjikale, ku ndër to veçohet  FFP2.

Në deklaratat e tyre, linjat ajrore theksojnë se maska ​​duhet të mbahet gjatë gjithë fluturimit, në dyqane apo brenda aeroporteve, pavarësisht nga statusi i vaksinimit të udhëtarëve./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background