Nëse ky është aplikacioni juaj i preferuar, njihuni me risinë që ka paraqitur së fundmi!

Written by on 26/11/2019

Twitter ”zbret në fushë” me një veçori të re për të fshehur ”cicërimat” e përgjigjeve.Me këtë risi, të gjithë mund të vendosin të fshehin përgjigjet në tweet dhe mund të shohin dhe bashkëveprojnë me përgjigjet e fshehura duke klikuar ikonën gri që do të shfaqet në tweet.Në një fazë provë ka dalë që përdoruesit zakonisht fshehin përgjigje që i konsiderojnë të parëndësishme, jashtë kontekstit ose të bezdisshme.Rreth 85% e njerëzve që fshehin përgjigjet nuk përdorin funksionin ”bllok” ose ”hesht”.Në Kanada, 27% e njerëzve që kanë fshehur tweet kanë pranuar që ata mund të mendojnë sesi të bashkëveprojnë me njerëz të tjerë në të ardhmen.Ndërsa disa njerëz kanë treguar që nuk duan të fshehin përgjigjet për të shmangur pasojat, pasi ikona gri mbetet e dukshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist