Ndani historinë tuaj të udhëtimit dhe shpërblehu me 2500 dollarë!

Written by on 29/01/2021

“Ndaje historinë tënde” quhet konkursi më i ri i shpallur nga faqja recreation.gov e cila ju shpërblen nëse tregoni mjeshtërisht historinë tuaj të udhëtimeve. Konkursi është i organizuar në 6 kategori duke filluar nga udhëtimet e reflektimit me familjen deri tek udhëtimet me histori aksioni dhe aventurash. Çmimi i madh është një kartë dhuratë me vlerë 2.500 dollarë dhe të drejtën për të vizituar falas mbi 2000 parqe kombëtare dhe zona kreative. Dorëzimet janë të hapura deri më 30 prill 2021.


Current track

Title

Artist