Nëse merr të dyja dozat e vaksinës Covid-19, mund t’i shmangesh testit dhe karantinës!

Written by on 29/01/2021

Islanda do të fillojë të lejojë udhëtarët nga vendet e miratuara të shmangin testimin e detyrueshëm dhe periudhën e karantinës nëse tregojnë prova të vaksinimit. Certifikatat e koronavirusit duhet të tregojnë se ku, kur dhe cilat vaksina janë marrë dhe të dhënat do të shqyrtohen nga zyrtarët e Kontrollit të Kufirit. Udhëtarët duhet të kenë aplikuar të dyja dozat e vaksinave. Vende të tjera si Rumania dhe Qipro kanë ndjekur shembullin e Islandës.


Current track

Title

Artist