Mosha ligjore për konsumin e duhanit do të ndryshojë vitin e ardhshëm!

Written by on 20/12/2019

Mosha ligjore për konsumin e duhanit do të rritet në 21 vitin  e ardhshëm, sipas një ligji të ri të miratuar në Kongres këtë të enjte. Ligji përfshin cigaren, cigaret elektornike dhe të gjitha produktet e tjera të duhanit. Presidenti amerikan Donald Trump shprehu mbështetje për ndyshimin në muajin nëntor.Ndërsa konsumi i duhanit ka rënë me 3. 6% , ai i cigareve elektronike është dyfishuar krahasuar me një vit më parë. Kjo rritje bashkë me shpërthimin e sëmundjeve që ka sjellë përdorimi i cigareve elektronike , ka nxitur rritjet e moshës ligjore. Ndryshimi do të hyjë në fuqi nëntë muaj pasi të nënshkrimit të projektligjit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist