Mikel Grabocka, eksperti i krimit kibernetik që jeton dhe studion në Zvicër

Written by on 07/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në emisionin “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte Mikel Grabocka, djaloshi nga Korça që ka mbaruar Masterin për  Shkenca Kompjuterike (Computer science) pranë Politeknikumit të Zyrihut (ETH Zurich). Ai tha se ka vite që jeton dhe studion në Zvicër dhe se tashmë është integruar më së miri në jetën dhe kulturën e vendasve.      Mikeli është profilizuar në profilin e krimit kibernetik pasi kjo fushë i ngjall shumë interes dhe në të ardhmen e sheh veten si një ekspert në këtë sektor. Në fund të bisedës, Mikeli foli për destinacionet më interesante për t’u parë në Zvicër, ku sigurisht Zyriu ishte i pari.


Current track

Title

Artist

Background