Lindita Durmishi Osmani, shqiptarja që punon si menaxhere në Zyrih

Written by on 07/01/2021

E ftuar në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Lindita Durmishi, zonja që ka përfunduar studimet në Zvicër në Ekonomi dhe Menaxhim dhe që sot për më shumë se dy dekada jeton dhe punon aty. Lindita punon si accounting manager dhe këshilltare për çështjet ekonomike për disa kompani prestigjoze në Zvicër. Aktualisht ajo është duke përfunduar Masterin në Administrim Biznesi. Që nga viti 2007 ajo është përkthyese për gjuhën italiane dhe në vitin 2009  Lindita morri certifikatën  Interpret dhe njihet në nivelin Federal.


Current track

Title

Artist