Mediat italiane “Vlora destinacioni i verës”!

Written by on 15/05/2019

 

 

Artikulli i medias italiane “Siviaggia”, profilizuar në turizëm dhe udhëtime ka shkruar një artikull të gjatë për Shqipërinë si destinacion të kësaj vere , duke specifikuar Vlorën. Artikulli ka përmendur me detaje bregdetin e Vlorës , natyrën , ndërtesat e reja për pushuesit si dhe çdo gjë tjetër që ofron qyteti për turistët në këtë sezon turistik. Theksi është vënë edhe në vlerat turistike të vendit si edhe  në lidhjen e fortë që ka Italia me Vlorën.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist