Mbërrin avioni i parë me turistë nga Moska

Written by on 21/06/2021

Me përpjekjet e përbashkëta të ministrisë së Mjedisit dhe Turizmit në Shqipëri dhe diplomatëve në Moskë u arrit mundësia që rreth 200 turistë rusë të mbërrinin dje në Tiranë për të pushuar.

Ky avion do të japë një impuls të ri jo vetëm të zhvillimit të lidhjeve turistike ndërmjet Rusisë dhe Shqipërisë, por edhe në fushat e tjera ku ka interesa të përbashkëta./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist