Lungomare e Vlores ne gare per cmimin e madh nderkombetar.

Written by on 09/04/2019

 Kryetari I bashkise se Vlores z.Dritan Leli ka njoftuar se projekti I shetitores buze detit do të jetë një nga projektet konkurruese në “BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2019″, të organizuar nga Instituti për Ekonomi Kreative në Europën Juglindore. Lungomare e konceptuar si një hapësirë ku alternohen 3 lloje lëvizjesh, ajo me automjete, me biçikleta, si dhe pedonalja, krijon mundësi që gjithkush të gjejë vetveten, në varësi të dëshirave, duke u dhënë përparësi këmbësorëve. Aktualisht qyteti I bregdetar I Vlores eshte cilesuar si qyteti shqiptar qe terheq turistet e huaj ne te gjitha stinet e vitit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist