Lindita Arapi, poetja shqiptare në Bon

Written by on 04/02/2021

E ftuar mëngjesin e sotën në “Boeing 104.6” ishte dhe Lindita Arapi, poete,  shkrimtare si dhe autore e një  programi të përjavshëm për Europën në Deutsche Welle. Ajo është autore e disa librave me poezi që janë pritur shumë mirë nga kritika gjermane. Lindita ka publikuar dhe një libër studimor mbi antropologjinë e shqiptarëve, sikurse është nderuar me  disa çmime letrare si ai “Kult” në vitin 2011,  “Nositi” në 2008 si dhe disa çmime dhe vlerësime të tjera.


Current track

Title

Artist