Bahri Cani, gazetari i DW që jeton dhe punon në Bon

Written by on 04/02/2021

I ftuar mëngjesin e sotëm në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte Bahri Cani, gazetari i njohur i DW që ka shumë vite që jeton në qytetin gjerman të Bon-it. Ai foli për përshtatjen në Bon dhe se kjo cilësi është baraz me sukses për të gjithë ata që e bëjnë sipas Bahriut. Sa i takon karrierës së tij si gazetar, ai foli për vështirësitë e para që kishte hasur nga regjimi i Milloshevicit kur jetonte në Kosovë, e më pas me të ardhur në Bon, nisi të punonte për DW, një ndër mediat më prestigjoze në botë. Sipas Bahriut, në Gjermani duhet të jenë rreth gjysmë milioni shqiptar të Shqipërisë dhe Kosovës, të cilët janë integruar shumë mirë.


Current track

Title

Artist