Lehtësohen masat në pikat kufitare greke, pranohet çdo lloj testi anti-covid!

Written by on 29/07/2021

Të gjithë qytetarët që duan të kalojnë kufirin shqiptar drejt Greqisë do të pranohen me testin anti-covid, ku do të pranohen edhe ato të lëshuara nga institucionet shëndetësore shtetërore dhe nga ato private. Po ashtu do të vlejnë edhe testet e shpejta.

Njoftimi vjen pas konfuzionit që u shkaktua ditët e fundit në pikat kufitare greke me Shqipërinë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background