Kryeministri: Turizmi, motori kryesor i zhvillimit ekonomik ne vend!

Written by on 23/06/2018

Kryeministri: Turizmi, motori kryesor i zhvillimit ekonomik ne vend!

“Turizmi eshte motori kryesor i zhvillimit ekonomik qe ne presim ne vitet e ardhshme si per rritjen ekonomike, edhe per punesimin, por duhet te investojme ne kualifikimin e njerezve”. Keshtu deklaroi se fundmi kryeministri i vendit ne nje takim me banore te Himares, nje prej destinacioneve me te preferuara te kesaj vere.  Kryeministri theksoi se turizmi gjeneron vende te lira pune ne vazhdimesi megjithate ka edhe disa sfida brenda rritjes se investimeve ne turizem, siç jane rritja e kapaciteteve te gjithe struktures se sherbimeve, kualifikimi i njerezve dhe arsimi profesional.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist