Kosova kërkesë Shqipërisë/Të hiqet tarifa në Rrugën e Kombit për turistët!

Written by on 01/06/2021

Kosova i ka kërkuar Shqipërisë që të heqë përkohësisht tarifën në Rrugën e Kombit. Qëllimi është heqja e barrierave për turistët që i drejtohen bregdetit shqiptar për pushimet e tyre.

Kërkesa u bë nga zëvendëskryeministri i Kosovës Besnik Bislimi, i cili gjatë një takimi me ministrin e Turizmit dhe Mjedisit të Shqipërisë, Blendi Klosi shtoi se barrierat  në traun e “Rrugës së Kombit” shkaktojnë vonesa të pakëndshme tek turistët./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background