Korca pret turistet me “Festivalin e Dritave”!

Written by on 10/12/2018

Korca pret turistet me “Festivalin e Dritave”!
Nje atmosfere magjike ka mbuluar Korçen ne prag te festave te
fundvitit.“Festivali i Dritave” mbushi edhe kete vit me vizitore te shumte
qytetin juglindor te Korçes.Dekori i veçante i vendosur ne Pazarin e Vjeter
te Korçes, si dhe ne te gjitha sheshet e rruget e qytetit, qe terheq mijera
turiste ne te kater stinet e vitit, i ka dhene qytetit nje bukuri mahnitese.Nje
kalendar i pasur aktivitetesh do t’i shoqeroje qytetaret korçare, si dhe
vizitoret e shumte gjate gjithe muajit me te bukur te vitit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist