Këshilli i Aeroporteve/ Turizmi, motorri i vetëm i rimëkëmbjes ekonomike!

Written by on 15/06/2021

Këshilli Ndërkombëtar i Aeroporteve ka nxitur Francën, Gjermaninë dhe udhëheqësit e Mbretërisë së Bashkuar të ofrojnë mbështetjen e tyre për zbatimin e mëtejshëm të lejeve të shëndetit dixhital, pas Samitit të G7.

Sipas tyre, ndërveprimi i pasaportës COVID-19 do të jetë një kontribut i madh në hapjen e aviacionit, i cili lejon që turizmi, një nga burimet kryesore ekonomike për të gjitha vendet, të rikuperohet nga pandemia./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist