Katastrofë mjedisore në Norvegji, balta mbulon shtëpitë

Written by on 31/12/2020

Në veri të Oslos në Norvegji një rrëshqitje masive dheu i ka marrë jetën 9 personave dhe lëndoi 200 të tjerë. Shumë shtëpi u dëmtuan nga rrëshqitja e dheut, teksa policia e cilësoi këtë ndodhi si një katastrofë. Zona e banuar nga gati 5000 njerëz është e njohur për terrenin problematik dhe shpesh raporton për rrëshqitje të dheut duke shkaktuar dëme të mëdha.


Current track

Title

Artist