Kanadaja me masa të reja për udhëtimet ajrore. Synon frenimin e Covid-19!

Written by on 11/02/2021

Kanadaja ka vendosur masa të reja Covid-19 në lidhje me udhëtimet ajrore. Çdo udhëtar që mbërrin në Kanada përpos testimit ka të detyrueshme një karantinë 3- ditore në një hotel të aprovuar me shpenzimet e tyre. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e udhëtimeve ajrore si një burim i mundshëm i futjes dhe përhapjes së mëtejshme të virusit dhe varianteve të reja. Gjithsesi data e zbatimit për procedurat e reja nuk është konfirmuar ende.


Current track

Title

Artist