Kanada/Rritje minimale e udhëtimeve ndërkombëtare pavarësisht vaksinimeve

Written by on 24/09/2021

Edhe pse ka hapur kufijtë për personat plotësisht të vaksinuar, Kanadaja po ndeshet me një rritje të lehtë të fluturimeve ndërkombëtare. Pavarësisht mbërritjeve midis 6 shtatorit dhe 12 shtatorit, vëllimi më i lartë i udhëtarëve nuk është ende askund krahasuar me nivelet para pandemike.

I gjithë vëllimi i përgjithshëm i udhëtarëve ndërkombëtarë,  përfshirë kanadezët, ishte 209.838, krahasuar me 677.745 në të njëjtën javë të vitit 2019./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background