Jo më karta identiteti! Çdo evropian që kërkon të hyjë në Angli duhet të tregojë pasaportën

Written by on 09/09/2021

Qytetarët nga Bashkimi Evropian, Zona Ekonomike Evropiane si dhe Zvicra do të jenë të detyruar të paraqesin një pasaportë të vlefshme kur të paraqiten në portat e hyrjes së Mbretërisë së Bashkuar duke filluar nga 1 tetori.

Me ndryshimin e ri udhëtarët nga territoret e përmendura më herët nuk do të lejohen të hyjnë në Mbretërinë e Bashkuar vetëm me kartat e identitetit. Sidoqoftë, do të ketë disa përjashtime të aplikuara për udhëtarët që plotësojnë kërkesa specifike./radiotravel.al  


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist