Ja për çfarë e përdorin shqiptarët internetin!

Written by on 14/05/2019

 

 

Shqiptarët e përdorin internetin kryesisht për tu bërë pjesë e rrjeteve sociale Facebook dhe Instagram. Rreth 60% e atyre që i janë përgjigjur anketës , kanë konfirmuar se e përdorin internetin për tu bërë pjesë e rrjeteve sociale, të ndjekur nga thirjet telefonike dhe në fund për të parë filma ose dëgjuar muzikë. Gjatë viteve të fundit vihen re zhvillime dinamike lidhur me përdorimin e internetit,në vendin tonë. Rritje e theksuar e përdorimit të internetit vihet re edhe në zonat rurale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist