Ja ku do të jetojë  çifti mbretëror pas lindjes së fëmijës së tyre të parë!

Written by on 25/04/2019

 

 

Afrika eshte vendi qe po mendojne te jetojne cifti mbreteror Harry dhe Megan pas lindjes së femijes  mbretëror! Hipoteza është hedhur nga ish ambasadori i Britanisë së madhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikë, David Manning , sot këshilltar i princit. Shpërgulja thuhet se do të bëhet për të krijuar një rol “ndërkombëtar”, për dukët e Sussex-it. Megjithatë çifti mbretëror nuk ka bërë asnjë lajmërim zyrtar për këtë vendim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist