Ja cilat janë kushtet e reja për të punuar në Gjermani!

Written by on 25/11/2019

Njohja e gjuhës gjermane dhe mosha do të jenë kushtet e reja të cilat hyjnë në fuqi nga 1 marsi i vitit të ardhshëm për qytetarët e Ballkanit që duan të punojnë në Gjermani. Rregullat e kontrolluara nga Ligji i Emigracionit, parashikojnë si kriter edhe njohjen e gjuhës gjermane, pa të cilën nuk mund të punoni. Mosha mund të jetë një nga kushtet por ende nuk është përcaktuar saktë, megjithatë e vërteta e Gjermanisë është se deri në vitin 2060, i duhen 400 mijë punëtorë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist