Ja cilat janë destinacionet më të lira të këtij viti!

Written by on 24/05/2019

 

 

 

Artikulli i përvitshëm i britanikes”Post Office Travel Money”, ka renditur kostot e fundjavave në kryeqytetet europiane. Barometri i Kostove të Qytetit 2019, ka përcaktuar qytetet me ofertën më të mirë për të kaluar një fundjavë. Në analizë janë përfshirë akomodimi, vaktet, udhëtimi me tren ose me autobus, vizitat turistike në muze dhe galeri. Në renditjen e 12 destinacioneve më të lira , kryeson Vilniusi i Lituanisë, pas tij  Beogradi dhe Varshava ,ndërsa më i shtrenjti i kësaj liste rezulton Athina .


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist