Ishte parashikuar më 6 qershor, shtyhet sërish hapja e kufirit greko-shqiptar

Written by on 07/06/2021

Hapja e kufirit greko-shqiptar është shtyrë deri më 14 qershor. Kjo do të thotë se deri me 14 qershor, do të vijojnë të jenë në fuqi kuotat e kufizuara të udhëtarëve nga Shqipëria. Do të lejohen të lëvizin vetëm ata që kanë leje qëndrimi në Greqi, ata që kanë dyshtetësi apo minoritarët grekë të Shqipërisë.

Sipas autoriteteve, në doganat greke do të lejohen 400 persona nga Kakavija dhe nga Kapshtica 400 punonjës sezonalë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background