High Scardus Trail, propozimi me i ri per turizmin e aventures!

Written by on 03/09/2018

 

Ka nisur promovimi i projektit te financuar nga Giz High Scardus Trail. Ky eshte shtegu me i gjate ne te gjithe Ballkanin, me gjatesi 450 kilometra dhe qe kalon neper tre shtete, ku rajoni i Dibres eshte nje nga polet me te rendesishme te tij.Projekti synon zhvillimin e qendrueshem te turizmit dhe fuqizimin e komuniteteve lokale ne zonat ku shtrihet shtegu. Vetem gjate fazes se pare te ketij projekti jane hapur 100 vende te reja pune dhe 17 njesi akomoduese. High Scardus Trail eshte emri i nje shtegu te ri nderkombetar te turizmit malor ne rajonin nderkufitar midis Shqiperise, Maqedonise dhe Kosoves dhe eshte nje shteg qe te ofron mbi te gjitha dhe mundesi per turizmin e aventures.

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background