Gjirokastra prezanton destinacionet pjese e “100 fshatrave”!

Written by on 19/11/2018

I gjithe Qarku i Gjirokastres liston 13 fshatra qe do te perfshihen ne fshatrat me perparesi zhvillimi per agroturizmin. Fshatrat e perfshire ne projekt jane Dhoksat, Zhulat, Antigone, Lazarat, Labove e Siperme, Nepravishte, Nivice, Peshtan, Kalivaç, Kosine, Leusa, Maleshove dhe Sotire per te cilat kane dale projektet e para grafike sipas Planifikimit dhe Ideve te Studenteve te LOT 17. Me nderhyrjet ne keto fshatra synohet krijimi i hapesirave muzeale ne natyre; shtimi i sherbimeve ne qendren e fshatit; Plotesimi i standarteve akomoduese ne hoteleri; turizmi i aventures; Instalimi i ballkoneve panoramik pergjate itinerareve te zhvilluara te zones si dhe krijimi i ambienteve per ekspozimin e elementeve tradicional te kenges polifonike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist