Gjigandi i kompanive amerikane njofton revolucionin që do të ndodhë në shtetin europian!

Written by on 02/12/2019

Lajmërimi i “Tesla” një muaj më parë se do të ndërtojë  fabrikën e parë europiane pranë Berlinit, pritet të tërheqë më shumë kompani të transportit elektrik dhe sektorit të ruatjes së energjisë në Gjermani. Vendimi i Tesla-s është një lajm pozitiv për Gjermaninë, duke e fuqizuar pozitën si qendër të manifakturës , ndërkohë që BMW dhe Daimler kanë ndërtuar fabrika të reja në Hungari gjatë viteve të fundit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist