Franca e ka inatin me “të pa vaksinuarit”!

Written by on 23/07/2021

Qeveria franceze ka forcuar kufizimet kufitare për udhëtarët e pavaksinuar dhe ata që vijnë nga vendet me rrezik të lartë. Në listë si vende me rrezikshmëri të lartë vazhdon të jetë Mbretëria e Bashkuar.

Udhëtarët që vijnë nga ky destinacion të cilët nuk janë plotësisht të vaksinuar mund të hyjnë në Francë vetëm për udhëtime thelbësore dhe duhet të paraqesin një rezultat negativ të testit COVID-19 brenda 24 orëve të udhëtimit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background