Dy rregulla të reja me rëndësi për hyrjen në Zvicër

Written by on 05/11/2021

Ambasada e Zvicrës në Shqipëri ka njoftuar 2 rregullat e reja për të gjithë ata që planifikojnë të udhëtojnë drejt këtij destinacioni. Të gjithë personat që udhëtojnë për në Zvicër duhet të plotësojnë dhe të paraqesin Formularin e Vendndodhjes së Pasagjerit PLF.

Qytetarët shqiptarë që nuk janë të vaksinuar duhet të provojnë se kanë një nevojë të veçantë për të hyrë në Zvicër./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist