Çfarë duhet të dish para se të rezervosh udhëtimin tënd në Austri

Written by on 16/07/2021

Qytetarët e bllokut të 27 vendeve, përfshirë Norvegjinë, Lichtenstein, Zvicrën dhe Islandën, mund të udhëtojnë në Austri pa kërkesa karantine. Vendet e treta që mund të përfitojnë gjithashtu nga ky relaksim i kufizimit janë: Shqipëria, Bosnjë Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut dhe Serbia.

Sidoqoftë, në mënyrë që këta udhëtarë të hyjnë në Austri, ata duhet të paraqesin një rezultat negativ të testit COVID-19, një certifikatë vaksinimi ose provë mjekësore që tregon se mbajtësi është shëruar nga virusi./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist