Celen punimet per “Rrugen e Arbrit”,  Tirana dhe Peshkopia me afer!

Written by on 18/06/2018

U celen dje punimet per “Rrugen e Arbrit”, ne nje ceremoni te organizuar ne kantierin prane tunelit ne Klos me pjesmarrjen e disa personaliteteve te vendit perfshire edhe Kryeministrin. Vepra madhore e “Rruges se Arbrit” pritet te shkurtoje lidhjen e Klosit me Tiranen ne me pak se 30 minuta e te Bulqizes ne me pak se 40 minuta, por edhe do te çliroje energji te shumefishuara zhvillimi edhe per Burrelin, qe do te lidhet me Tiranen per 1 ore. Po ashtu Peshkopia do te jete shume me afer dhe do te lidhet me Tiranen per 80 minuta.  “Rruga e Arbrit” sipas kryeministrit do te jete brenda te gjithe standarteve europiane dhe se se bashku me mirembajtjen per 10 vjet dhe operimin e tunelit vlera e tij arrin ne  250 milione euro.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist