British Airways ka zbuluar brendin e ri ‘Club Suite’!

Written by on 20/03/2019

British Airways ka zbuluar brendin e ri ‘Club Suite’ duke sjelle per te gjithe pasagjeret komoditetin me te larte prej 20 vitesh. Linja ajrore ka njoftuar se Airbus A350 do te filloje fluturimet nga korriku dhe do te ofroje per te gjithe pasagjeret e biznes class 40 % me shume hapesire te paisur me wifi dhe ekran me programe high definition. Avioni A350 gjithashtu do të nxisë ndjenjën e mirëqenies, hapësirës dhe qetësisë për shkak të nivelit të zvogëluar të zhurmës, tavaneve të larta dhe ndriçimit të ambientit që synon të plotësojë kohën e ditës dhe dritën e jashtme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist