Britaniket ndryshojne mendje per Brexit, rriten kerkesat per pasaporta te BE!

Written by on 30/06/2018

Britaniket ndryshojne mendje per Brexit, rriten kerkesat per pasaporta te BE!

Nje raportim i fundit i BBC-se tregon se, qe pas referendumit per “Brexit” eshte shenuar nje rritje e ndjeshme e kerkesave te britanikeve per pasaporta te vendeve te tjera te BE-se.Ne vitin 2017, sipas te dhenave te siguruara nga rrjeti britanik BBC, ekzaktesisht 13 mije shtetas britanike kane siguruar shtetesine e nje prej 17 vendeve te tjera anetare te Bashkimit Europian, vende prej te cilave jane siguruar edhe te dhenat. Shtetesia me e kerkuar ka qene ajo gjermane, qe numeron plot 7.500 raste ne 2017-n. Pasaportat e reja te tyre do t’u garantojne zoteruesve te drejtat per te udhetuar, jetuar dhe punuar kudo ne Bashkimin Europian pas “Brexit”-it.

Brexit-3


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist