Bashkëpunim mes Policisë shqiptare dhe asaj të Malit të Zi gjatë sezonit turistik 2021

Written by on 30/06/2021

Është nënshkruar në Shkodër protokolli  “Për bashkëpunimin mes Policisë shqiptare dhe asaj të Malit të Zi gjatë sezonit turistik 2021”. Kjo ka në fokus shkëmbimin e politikave policore, mbështetjen në parandalimin e ngjarjeve kriminale që cenojnë rendin dhe sigurinë publike, forcimin e sigurisë rrugore, si dhe luftën kundër veprave penale me karakter ndërkufitar, gjatë sezonit turistik në Malin e Zi.

Pika e Kalimit Kufitar Muriqan është pikë reference edhe për partnerët e tjerë, për të kryer shërbime e kontrolle të përbashkëta./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist