Ardita Selfo Baboci: Dua të jetoj në Mykonos përgjithmonë!

Written by on 27/01/2021

E ftuar sot në mëngjes në emisionin “Boeing 104.6” Travel ishte Ardita Selfo Baboci, e cila jeton në Mykonos që prej vitit 2003. Ajo për shumë vite ka punuar në ishull si bartender në poolbar area, ndërsa gjatë viteve 2010-2015 u përkushtua pozicionit të agjentes së shitjeve në Acanthus artcraft. Ardita është nga Gjirokastra dhe ka përfunduar studimet e larta në vitin 2002 në degën Histori-Gjeografi, passion ku i përkushtohet për punë, ndërsa në pjesën tjetër të vitit, udhëtimeve  dhe artit. Për Arditën, Ishulli i Mykonosit është vendi ku do zgjidhte të jetonte për gjithë jetën, pasi ka hare, njerëz të lumtur dhe sigurisht det.


Current track

Title

Artist

Background