Anglezet dhe gjermanet, turistet europiane me numrin me te larte ne Azi

Written by on 23/06/2018

Anglezet dhe gjermanet, turistet europiane me numrin me te larte ne Azi

Mbreteria e Bashkuara dhe Gjermania mbeten tregjet europiane me te rendesishme per turizmin ne kontinentin aziatik. Sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit ne Azi megjithe rritjen e ndjeshme te turisteve nga Rusia, potenciale te medha jane percaktuar edhe Anglia me Gjermanine. Pritet qe kete vit numri i turisteve europiane ne Azi dhe Pacifik te arrije ne 68 milione me nje rritje prej 3.5% me shume se nje vit me pare. Nga Anglia numri i vizitoreve pritet te arrije deri ne fund te ketij viti ne 15 milione , nga Gjermania 12 milione dhe nga Franca 7 milione.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist