Alfa X , debuton për herë të parë!

Written by on 20/05/2019

Testi debutues i Alfa X në Japoni ka rezultuar i suksesshëm. Treni që arrin shpejtësinë 400km/orë është mjeti më shpejtë dhe pa zhurmë i kategorisë së tij. Nisja e shërbimeve publike do të nisë në vitin 2030. Kompania ka deklaruar se testet për mjetin e shpejtë do të vijojnë. Ndërkohë , teste debutuese kanë kryer edhe trenat magnetikë “Hyperloop”, të cilët kanë arritur shpejtësinë rekord me 603 km/orë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist