Agjencia Shëndetësore e BE-së: Shmangni udhëtimet për festat e fundvitit!

Written by on 12/11/2021

Vetëm disa javë para pushimeve dimërore, situata epidemiologjike mbetet e pafavorshme për udhëtime,  në shumicën e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian. Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) ka treguar nëpërmjet përditësimit të saj të fundit të hartave, për një qasje të koordinuar ndaj masave të udhëtimit në B. Kjo pasi një pjesë e madhe e vendeve kanë identifikuar raste të shtuara të infeksionit gjatë shtatë ditët e fundit.

Qendra ka sugjeruar kështu që të shmangen të gjithë udhëtimet jo thelbësore./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist