Agjencia Kombëtare e Turizmit pjese e delegacionit shqiptar ne Rajonin e Abruzzos, Itali.

Written by on 13/04/2019

Agjencia Kombëtare e Turizmit ishte pjesë e delegacionit shqiptar në “Vizitën Studimore”, që u zhvillua në Rajonin e Abruzzos, Itali. “Vizita Studimore” u zhvillua në kuadër të projektit “Shqipëri, Udhëto në Mënyrën Tënde: dhe u mundësua “shkëmbimi i eksperiencave dhe praktikave të mira” për delegacionin shqiptar përbërë nga anëtarët e konsorciumit Përmet, Skrapar, Berat, Gjirokastër dhe përfaqësuesve të Agjencisë Kombëtare të Turizmit. Kjo “Vizitë Studimore” u zhvillua në shumë realitete prodhuese të zonës, si dhe tek ofruesit e shërbimeve turistike, po ashtu u vizituan zyrat e disa enteve publike dhe agjencive që punojnë për zhvillimin e qëndrueshëm të territorit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist