60% e njerëzve nuk kanë ndërmend të udhëtojnë jashtë përgjatë 2021

Written by on 19/02/2021

Pandemia ende po bën dëm në industrinë e udhëtimeve dhe për shumicën prej nesh udhëtimi është ende një ëndërr e largët. Të dhënat e fundit tregojnë se 70% e të anketuarve në të gjithë botën nuk kanë rezervuar ndonjë udhëtim në shkurt, mars ose prill, 2021. Më pak udhëtime janë rezervuar për qëllime biznesi.

Image result for traveling

Në të gjithë botën, vetëm 2% e njerëzve kanë planifikuar një udhëtim biznesi për muajt shkurt, mars dhe prill 2021./radiotravel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist