Vijon puna per rinovimin e Qendres Historike ne Dhermi!

Written by on 15/12/2018

Puna per rikualifikimin e Qendres Historike te fshatit Dhermi po vijon per te qene gati sezonin e ardhshem turistik. Projekti i ndermarre nga Qeveria Shqiptare dhe Fondi Shqiptar i Zhvillimit synon shnderrimin e Dhermiut ne nje qender autentike dhe atraktive jo vetem per turizmin bregdetar, por edhe per zhvillimin e turizmit kulturor te zones. Dhermiu ne territorin e tij ruan mbi 40 objekte kulti, monumente historike si dhe natyrore por edhe nje vije bregdetare fantastike qe terheq turiste te shumte, sidomos gjate sezonit veror. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist